Автовишки 28 м

Замовити

Вам потрібна оренда автовишки 28 м в Києві, в Ірпені або в Бучі? Компанія «Старелектро» надає такі послуги для жителів міста Києва та київської області. Для того, щоб на 100% бути впевненим в тому, що Ваше життя не зазнає небезпеки під час висотних робіт, Вам необхідно найняти відповідний транспорт.

Автовишки 28 м

Автовишки 28 м з підйомником арендувати пропонує компанія «Страелектро». Ми працюємо на вишках вже з 2007 року, і до цього часу здійснили багато висотних робіт. Хочете, щоб ми здійснили на Ваше замовлення якісь висотні роботи? Вас цікавить фарбування фасаду, утеплення стіни, миття вікон або інші дрібні роботи, з якими не впоратися без підйомника?

Всі перераховані вище роботи, а також багато інших робіт ми здійснюємо щодня, в Києві і передмісті. Якщо комусь знадобилися автовишки 28 м в оренду, то «Старелектро» – це організація номер один, куди Вам слід звернутися. Що стосується орендної плати за таку техніку – ціна оренди не дорога, і таку техніку Ви можете взяти в короткострокову оренду.

Виконуючи різні роботи на висоті, фахівець повинен розуміти, що він ризикує життям. Для того, щоб бути абсолютно спокійним і впевненим у тому, що нічого поганого не станеться, Вам потрібні автовишки 28 м. Такі машини представлені на нашому сайті, і їх технічні характеристики також детально там описані.

Комунальним підприємствам, а також різним рекламним агентствам іноді необхідні послуги автовишки 28 м. У таких випадках ми завжди пропонуємо оренду підйомника і свої послуги. Щоб якісно повісити рекламний банер або провести інші реставраційні роботи на висоті, краще звернутися до нас.

Якщо у Вас немає в розпорядженні драбини відповідної довжини, але Вам потрібно виконати якісь важливі роботи, зателефонуйте до нас. Напевно, Вам було б дуже зручно робити художні або реставраційні роботи з автовишки 28 м.

Icon Form